top of page

Podotherapeutische steunzolen

Bij Podotherapie van der Kuil worden uw zolen nog ambachtelijk met de hand vervaardigd. Na een uitgebreid voetonderzoek, loopanalyse en voetscans wordt uw voet volledig in beeld gebracht. In samenspraak met onze klanten wordt er vervolgens gekeken in wat voor type schoeisel de klant zijn / haar zool zou willen gebruiken. Indien het schoeisel van de klant niet toereikend is worden er eerst adviezen verstrekt met betrekking tot schoeisel.

 

Voor ieder type schoen maken we verschillende soorten zolen, denkend aan zolen voor het sporten, werk, slippers / sandalen of juist uw dagelijkse schoen. Door een uitgebreid assortiment aan materialen kunnen we voor elke voet de beste oplossing bieden. Een goede verhouding in ondersteuning en drukontlasting door gebruik van hardere of juist zachtere materialen is essentieel voor het slagen van uw behandeling.

Recensies

“Onze zoon is in 2019 geboren met 2 klompvoetjes. Bij de groei van ons zoontje, is naast controles op het ziekenhuis, ook behandeling van de podotherapeut erg belangrijk.

Een rustige jongen welke volledig de tijd neemt bij zijn onderzoek en zijn behandeling. Ons zoontje is zo nu en dan snel afgeleid, maar Brian weet hier altijd een draai aan te geven om aandacht van het kind te behouden.

Ons zoontje komt graag bij Brian. En ook wanneer hij geen afspraak heeft, wordt er bij het langslopen altijd gezegd: “Kijk, de winkel van Brian!” Dus buiten alle kwaliteiten die Brian vakinhoudelijk heeft, is ook inlevingsvermogen iets waarvoor je komt.”

bottom of page