top of page

Kinderpodotherapie

Iedere ouder is natuurlijk wel eens bezorgd over zijn of haar opgroeiende kind. Zijn die platte voeten wel normaal? Is het erg dat mijn kind op zijn tenen loopt? Struikelt mijn kind niet teveel? Om antwoord te geven op deze vragen heeft Brian in november 2022 zijn diploma behaald als kinderpodotherapeut.
 

NoëlleAverdijkFotografie-ZakelijkeshootVanderKuil-53.jpg

Binnen de reguliere opleiding word je reeds geschoold in het onderzoeken en behandelen van kinderen. Toch zijn er nog vele mogelijkheden qua onderzoek en behandeling om de zorg voor kinderen verder te verbeteren.
 

Door het volgen van de post-bachelor kinderpodotherapie vanuit onderwijsinstelling KIPZ heeft Brian zijn kennis op het gebied van normale en abnormale ontwikkeling van kinderen verder uitgebreid. Binnen de opleiding wordt niet alleen gekeken vanuit de podotherapie, maar er zijn ook lessen vanuit de orthopedie, neurologie, kinderfysiotherapie etc. Diverse gastdocenten hebben hun expertise op het gebied van het opgroeiende kind gedeeld en hieruit vloeien vele interessante samenwerkingen voort.

 

Ieder kind is uniek qua groei, ontwikkeling en in omgang. Het is dan ook zinvol om bij bezorgdheid of vragen altijd aan de bel te trekken en informatie te vragen. Wij proberen in een prettige omgeving voor uw kind een goed advies te verschaffen en ouder en kind met een prettig gevoel weer huiswaarts te laten keren.

NoëlleAverdijkFotografie-ZakelijkeshootVanderKuil-50
NoëlleAverdijkFotografie-ZakelijkeshootVanderKuil-60
NoëlleAverdijkFotografie-ZakelijkeshootVanderKuil-64
NoëlleAverdijkFotografie-ZakelijkeshootVanderKuil-80

Recensies

“Onze zoon is in 2019 geboren met 2 klompvoetjes. Bij de groei van ons zoontje, is naast controles op het ziekenhuis, ook behandeling van de podotherapeut erg belangrijk.

Een rustige jongen welke volledig de tijd neemt bij zijn onderzoek en zijn behandeling. Ons zoontje is zo nu en dan snel afgeleid, maar Brian weet hier altijd een draai aan te geven om aandacht van het kind te behouden.

Ons zoontje komt graag bij Brian. En ook wanneer hij geen afspraak heeft, wordt er bij het langslopen altijd gezegd: “Kijk, de winkel van Brian!” Dus buiten alle kwaliteiten die Brian vakinhoudelijk heeft, is ook inlevingsvermogen iets waarvoor je komt.”

bottom of page