top of page

Wij zijn Brian en Rob van der Kuil en samen vormen wij Podotherapie & Orthopedie van der Kuil. Opa Wim van der Kuil is in 1953 het bedrijf begonnen en ondertussen bestaat dit familiebedrijf dan ook al ruim 70 jaar.

 

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoen gerelateerde kennis en beschikt over diverse onderzoeksmogelijkheden om uw klachten zo optimaal mogelijk in kaart te brengen. Kwaliteit, aandacht voor onze klanten en laagdrempeligheid vormen onze kernwaarden en wij vinden het dan ook belangrijk dat u met een duidelijk behandelplan de deur uitgaat.

 

Sinds november 2023 heeft Podotherapie & Orthopedie van der Kuil de behandelmogelijkheden verder uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met Roessingh revalidatie. U kunt nu ook voor Semi-orthopedische schoenen, volledig orthopedische schoenen en steunkousen bij ons terecht.

Ons team

Podotherapie

Brian van der Kuil

Ik ben afgestudeerd aan Saxion Hogeschool Enschede. Na mijn opleiding heb ik eerst bij een andere podotherapiepraktijk gewerkt en ben kleinschalig begonnen als zelfstandige podotherapeut. In de loop der jaren heeft dit zich uitgebreid en ben ik uiteindelijk volledig voor mezelf gaan werken. Naast podotherapeut ben ik in 2022 afgestudeerd als kinderpodotherapeut door een opleiding bij KIPZ af te ronden. Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt centraal staat in zijn / haar behandeling. Er is ruimschoots de tijd om uw klachten te bespreken en samen met de klant wordt een passende oplossing gezocht die passend is bij uw dagelijkse bezigheden, sport, hobby etc.

Schoentechnicus

Rob van der Kuil

Ik ben afgestudeerd als Schoenmaker. Als jonge jongen van 16 ben ik aan de hand van mijn vader Wim van der Kuil in het schoenmakersvak gerold. Uiteindelijk heb ik in 1990 de schoenmakerij overgenomen van mijn vader. Daar er steeds meer vraag ontstond voor voetgerelateerde klachten heb ik een opleiding gevolgd aan de AZU in Utrecht. Door het volgen van deze opleiding heb ik de kennis opgedaan voor het maken van aanpassingen aan confectieschoenen en het vervaardigen van steunzolen voor mensen met voetproblemen. Na het stoppen van de schoenmakerij verricht ik nog werkzaamheden binnen het bedrijf met het vervaardigen van zolen en het maken van orthopedische aanpassingen aan confectieschoeisel.

bottom of page